top of page
RÓBERT HELGA

RÓBERT HELGA

EDZŐ

-

Róbert Helga vagyok, 22 éves. Az akrobatikus rock and rollal 12 éve ismerkedtem meg kisiskolásként. Előtte az óvodában is jártam 1 évet rockyra, és már akkor is nagyon
megtetszett a zene és a sok ugrálás. Azóta sok versenyen vettem részt, és a csapatommal  rengeteg élményben volt részem.

Legnagyobb siker számomra az volt, hogy a Fighters csapattal többször is részt vehettünk külföldi versenyeken. Ezzel nagy álmom vált valóra. Magyarországon felnőtt nemzeti és nemzetközi nagyformáció kategóriában is több évig versenyeztem, mind a kettőt nagyon szerettem.


A táncolás mellett 4 éve elkezdtem az edzőmnek segíteni az edzéseken. A gyerekek tanítása és az edzések tartása annyira megtetszett, hogy most az ELTE-n tanulok óvodapedagógus szakon, hogy minél jobban megismerjem a 4-7 éves korosztályt és szakszerűen tudjam fejleszteni
őket. Főleg az óvodás és kisiskolás korosztálynak szoktam edzéseket tartani.

Az óráimon igyekszem nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a gyerekekkel megszerettessem a sportolást és az akrobatikus rock and rollt. Fontos, hogy fejlesszem a mozgásukat és a ritmusérzéküket. Az óvodásoknál és a nagyobb korosztályoknál is próbálom a sportágunk alapjait minél játékosabban megtanítani és az órákat a különböző játékfajtákkal még érdekesebbé tenni.


Emellett a nagyobb korosztállyal és versenyzőkkel is szívesen dolgozom együtt. Remélem, hogy az elkövetkezendő években minél több gyerek számára mutathatom meg, hogy milyen különleges ez a sportág és mennyi élményt nyújt a hétköznapokban is. Azt is várom, hogy a saját tanítványaimat is vihessem fellépésekre és versenyekre.

bottom of page