top of page
IMG_1334.jpeg

CSÉNYI FANNI

EDZŐ

2009-ben találkoztam először az akrobatikus rock and rollal, amely azóta töretlenül a mindennapjaim részévé vált. Korábban más sportot is kipróbáltam, mint a balett vagy a szinkronúszás, de egyik se volt a rock and rollhoz fogható. A zene, a dinamikus mozgás, a közösség egyből magával ragadott. 

 

Kezdettől fogva Lengyel Veronika edzői munkáját követem, aki a children kategóriától egészen a felnőtt kategóriáig kísért utamon. Karrieremet formációs táncosként kezdtem, ahol junior kategóriában a Party Girls tagja voltam, majd felnőtt kategóriában a neves The Szupergirls csapatát erősítettem. A csapatformációs sikerek után úgy döntöttem, hogy több időt szeretnék fordítani a páros kategóriára.  2019 óta az akrobatikus rock and roll legmagasabb kategóriájában, Main Class Free Style-ban versenyzem. Karrierem kiemelkedő állomásaként tekintek arra, hogy 2022-ben a The Clue, felnőtt párosformációban táncoltam, amely kategóriában hazánk hosszú évek után állított ki csapatot, ezzel is gazdagítva a magyar akrobatikus rock and roll történelmét. 

 

Az az energia, ami a mozgás során körülvesz, és amit a sporttal át lehet adni és általa megélni, számomra felbecsülhetetlen érték. 

 

Mottóm: “A cél csak akkor ér valamit, ha elérem azt.”

 

Amire büszke vagyok:

 

  • 2022 - Felnőtt párosformáció Világbajnokság 1. hely

  • 2022 - Main Class Free Style Világkupa 2. hely

  • 2022 - Main Class Free Style Európa-bajnokság 4. hely

  • 2017, 2018, 2019 - Felnőtt lányformáció Európa-bajnokság 1. hely

  • 2018, 2019 - Felnőtt lányformáció Világbajnokság 1. hely

  • 2015 - Junior lányformáció Világbajnokság 1. hely

bottom of page