top of page
Imreh-Fekete Kinga

IMREH-FEKETE KINGA

SZAKOSZTÁLYVEZETŐ

BUDAVÁRI ÁLTALÁNOS ISKOLA
BUDAPEST I. KERÜLETI BATTHYÁNY LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA
ÚJBUDAI ÁDÁM JENŐ ÁLTALÁNOS ISKOLA
BUDAPESTI NEMZETKÖZI ISKOLA - ISB
INTERNATIONAL SCHOOL OF BUDAPEST
SVÁBHEGYI JÓKAI MÓR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA

1997-ben kezdtem ismerkedni az akrobatikus rock and rollal és azóta is az életem része.
Versenyzőként nemcsak az elért eredményeimért vagyok hálás, hanem az odavezető út során szerzett tapasztalatokért is.
Amikor megkérdezik tőlem, akkor elmondom, hogy mennyire fontos szerepe lehet egy gyermek életében egy összetartó közösségben végzett, jól képzett szakedzők által felügyelt sporttevékenységnek, ahol a célokért és az eredményekért a szorgalom és a kitartás a testük mellett a jellemüket nagyszerűen megedzi.

2006-ban Sportoktatói, majd 2009-ben a Testnevelési Egyetemen szakedzői végzettséget szereztem, tudásomat 2017 óta a pontozóbírói ismeretanyaggal is bővítettem.
Az azóta eltelt évek alatt foglalkoztam teljesen kezdő tömegsportos növendékekkel, illetve készítettem fel saját versenyzőket a hazai és a nemzetközi élvonalba, valamint kollégáimmal közösen az egyesület legsikeresebb csapatának, a The Szupergirls csapat edzői teamjének is tagja voltam.
2007-ben nekem is volt szerencsém a dobogó legmagasabb fokáról hallgatni a magyar himnuszt, az első magyar világbajnoki felnőtt formációs csapat, a Ricsajok tagjaként. Majd 11 évvel később ugyanebben a sportcsarnokban edzőként az első tanítványaim edzőjeként átélni ugyanezt.

Az életem a családommal lett teljes, két kislányom mellett jelenleg a jövő tehetségeinek felfedezésén dolgozom, ezért várom a kezdő-haladó csoportjaimba az új kis Magic-csillagokat!
 

bottom of page