top of page
Margarita Klimenko

MARGARITA KLIMENKO

EDZŐ

KAMARAERDEI KÖZÖSSÉGI HÁZ

SZABÓ MAGDA ÁLTALÁNOS ISKOLA

VIRÁNYOSI ÁLTALÁNOS ISKOLA

CARL ROGERS SZEMÉLYKÖZPONTÚ ÓVODA ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA

Kicsiként a társastánccal ismerkedtem meg először, majd 2005-ben Nagy Gabriella szeretette meg velem az akrobatikus rock and roll-t. Ahogy teltek az évek tudtam, hogy örök szerelmese leszek a táncnak.

7 év kisedzősködés után, példaképem Gabi tanácsára végeztem el a sportedzői képzést. 2018-ban kezdtem meg tanulmányimat a Testnevelési Egyetemen, ahol a vezető szakedzői szakot választottam, annak érdekében, hogy még nagyobb tudással rendelkezzek, amelyet majd átadhatok kis tanítványaimnak.
​Mivel fontosnak tartom, hogy rendszeresen képezzem magam így jelenleg - újra,  a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatója vagyok, ahol egy rövid ciklusú mester képzésben veszek részt. 

Volt nemzeti kis- és nagyformációs táncosoként, megjártam minden lépcsőfokot így hazai pályán legszebb eredményem a Magyar Bajnoki második hely.

Pár éve megkezdtem pedagógusi pályámat egy 11. kerületi általános iskolába, ahol testnevelést illetve tánc és mozgást tanítok alsósoknak s felsősöknek egyaránt. 

Legfontosabb céljaim között szerepel, hogy megszerettessem a gyermekekkel ezt a sportágat, hiszen személyes tapasztalatomból tudom, hogy a sport maga az öröm és a kikapcsolódás.

bottom of page