top of page
MÉSZÁROS VIVEN

MÉSZÁROS VIVIEN

EDZŐ

2001-ben kilenc évesen ismerkedtem meg az akrobatikus rock and rollal. 14 évig versenyszerűen űztem a sportot. Az évek során kipróbáltam magam párosban, kisformációban és nagyformációban is.

 

Négy világbajnoki ezüstéremmel, egy Európa-bajnoki ezüstéremmel, több országos bajnoki győzelemmel, Magyar Bajnoki dobogós helyezéssel és ranglista győzelemmel rendelkezem. Táncos pályafutásom 2015 decemberében fejeztem be akkori csapatommal, a Szupergirls-szel. Felejthetetlen élmény marad, hogy az RTL KLUB Hungary’s Got Talent tehetségkutató döntőjében táncolhattam utoljára.

 

Egészen fiatalon is imádtam gyerekekkel foglalkozni, így már 2005-ben akkori edzőmnél, Leé Mariannál délutánonként segédedzőként a legkisebbeknek tanítottam az alapokat. Mivel a rocki egyre inkább az életem részévé vált és ez töltötte ki a mindennapjaimat, 2011-ben az érettségi után elvégeztem az akrobatikus rock and roll sportoktatói képzést is. Azóta pedig még több kis kezdővel és versenyzővel foglalkozom.

 

Edzőként eddig több Magyar Bajnoki aranyat, egy ezüstöt illetve bronzérmet, számos területi/országos bajnoki aranyat, ranglista győzelmeket és nemzetközi dobogós helyezéseket tudhatok magaménak.

Bízom benne, hogy az eredménylista az évek folyamán egyre csak bővülni fog.

bottom of page