top of page
Nagy Dorottya

NAGY DOROTTYA

EDZŐ

TALENTO-HÁZ

ÚJLAKI ÁLTALÁNOS ISKOLA

BOCSKAI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA

1999-ben találkoztam először ezzel a sportággal, immáron 24 éve életem része az akrobatikus rock and roll. Jelenleg is aktív, válogatott versenyző vagyok a The Szupergirls csapat tagjaként. Felnőtt nemzetközi nagyformációs kategóriában sok szép eredményt tudhatok magaménak: kétszeres Világbajnok, háromszoros Európa bajnok és hétszeres Világkupa győztes vagyok.

Mindemellett hét évig voltam a Madách Musical Táncművészeti Iskola tanulója, ahol a táncművészet különböző ágaival ismerkedhettem meg, így lehetőségem volt különböző színházi produkciókban részt venni. Többek között a Madách Színházban, a Művészetek Palotájában, a Thália Színházban és a Ram Colosseumban.

Felsőfokú tanulmányaimat a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Szakedzői szakán végeztem. Jelenleg a TE mesterszakos hallgatója vagyok, Humánkineziológia szakon.

Már 10 éve foglalkozom gyermekek tanításával. Véleményem szerint nincs is nagyobb boldogság, mint átadni azt a tudást, amit elődeimtől szereztem, ezzel tudatosságra, kitartásra, együttműködésre tanítani a fiatal generációkat. 

 

Célom, hogy vidám edzésekkel megszerettessem a gyermekekkel a sportágat és a színpadi tánc világát.

bottom of page