top of page

A Rock and Magic Sportegyesület ismét tarolt az Országos Bajnokságon!

Frissítve: máj. 7.

5 Országos Bajnoki címmel gazdagodott az egyesület!


A hétvége csodálatos pillanatokat és felejthetetlen élményeket hozott a Rock and Magic Sportegyesület versenyzői számára. Ezen a hétvégén az utánpótlás formációk és a felnőtt párosok Országos Versenye került megrendezésre Soroksáron.


A Rock and Magic Sportegyesület valóban magasra tette a lécet, hiszen minden versenyzője a döntőbe táncolta magát, az ott elért eredmények pedig magukért beszélnek: 5 aranyérem 2 ezüstérem és 1 bronzérem.

 

MIX – Children Nagyformáció – 1. hely

DREAM TEAM – Juveniles Nagyformáció – 1. hely

PARTY GIRLS – Girls Nagyformáció – 1. hely

MAGIX – Children Kisformáció – 1. hely

Radics Bálint - Pap Lola – Couple Dance Show – 1. hely

 

QUEEN – Girls Nagyformáció 2. hely

DISCOGIRLS – Juveniles Kisformáció – 2. hely

TIME – Junior Kisformáció – 2. hely

 

Vigh Dávid (Tornádó) - Adács Alexandra – Couple Dance Show - 3. hely

 

Ezek nem csupán egyszerű bajnoki címek, hanem kemény munka, elszántság és alázat eredményei. A verseny izgalmai között nem feledkezhetünk meg azokról sem, akik bár talán nem értek el dobogós helyezést, de mégis példás teljesítményt nyújtottak a döntőben:

 

BINGO – Children Nagyformáció - 4. hely

SWEET – Girls Nagyformáció - 5. hely

 

A hétvége második felében sem maradtak akrobatikus rock and roll nélkül a sportág kedvelői. A szombati Országos Versenyt követően vasárnap Területi Versenyt tartottak a Soroksári Sportcsarnokban. Ezen a versenynapon is kiváló eredményeket értek el az egyesületi indulói. Íme az eredmények:

 

Németh Ádám - Csomor Edina 3. hely

Rácz Mihály - Ditrói Alexandra 4. hely

Novák Zalán - Kádár Petra 1. hely

Rusanov German - Misinszki Luca 1. hely

Bingo 2. hely

Time 1. hely

 

Gratulálunk minden versenyzőnek és edzőnek a hétvégén elért sikerekhez! Büszkék vagyunk, hogy versenyről versenyre egyre több bajnoki címmel gazdagodik egyesületünk és kiemelkedő helyet foglal el a sportág életében. Az ilyen eredmények nemcsak a táncosok szorgalmát, elszántságát és tehetségét igazolják, hanem a jövő akrobatikus rock and roll generációját is inspirálják! Hajrá Rock and Magic! 

Comments


bottom of page