top of page

Dupla formációs világkupa-győzelem Lengyelországban!

Frissítve: máj. 2.

A lengyelországi Világkupán ismét kimagasló formát mutattak a Rock and Magic akorbatikus rock and roll táncosai, és akik három fényes éremmel tértek haza. A versenyen négy formáció és egy páros képviselte egyesületünket, és mind döntőt táncoltak.


A Rock and Magic SE formációi arattak a lengyelországi Világkupán
A Rock and Magic SE formációi arattak a lengyelországi Világkupán

A legkiemelkedőbb sikert Party Team csapatunk érte el, akik aranyérmet szereztek felnőtt nagyformációs kategóriában. Ez az első Világkupa győzelmük, ami nagyszerű előjel a közelgő Európa-bajnokság előtt a lányok számára.


A Party Girls formációnk ismét hozta a bomba formáját, és megnyerte a girls nagyformációs kategóriát. Így idén már a második Világkupa aranyat zsebelték be a WRRC versenyein. Ezzel a teljesítménnyel bizonyították, hogy ott a helyük a kategória legnagyobb favoritjai közt a nemzetközi versenyeknek is.


Felnőtt páros Main Class Contact Style kategóriában Borek Dávid és Fojt Anna (Dancing Feet) is fantasztikus eredményt ért el és ezüstéremet szereztek. A páros ismét bizonyította, hogy stabil dobogós helye van a világversenyeken, 2024 nagyszerű évük lehet.


A Queen és Sweet csapataink is biztató teljesítménnyel rukkoltak elő a Világkupán, bizonyítva, hogy ők is a nemzetközi mezőny élmezőnyébe tartoznak. Bár a dobogóról csak hajszállal maradtak le, a Queen a 4. helyen a Sweet csapat pedig a 6. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk minden táncosnak, edzőnek és köszönjük szurkolást!



 

Híresek lettünk a tánc világnapja alkalmából!

Az április 29-ei Tánc Világnapja alkalmából a Blikk magazin interjút készített egyesületünk elnökével, Lengyel Veronikával, amelyet a képre kattintva olvashattok!


bottom of page