top of page

Háromszoros világkupa győzelem az év első nemzetközi versenyén!

Nem is indulhatott volna szebben az év első nemzetközi versenye a Rock and Magic Sportegyesület számára. 8 kategóriában jutottak be a döntőbe és 3 kategóriában álltak a dobogó legfelső fokára az egyesület táncosai. Nézzük részletesen, hogyan alakult a hétvégi verseny.


Radics Bálint és Pap Lola párosa Sharika témával tarolt a Couple Dance Show kategóriában
Radics Bálint és Pap Lola párosa Sharika témával tarolt a Couple Dance Show kategóriában

Szombati eredmények

A szombati napon Main Class Free Style, Couple Dance Show, Junior, Children és Ladies nagyformációs kategóriákban versengtek a táncosok. A selejtező körökben szinte az összes páros és formáció egyenes ágon jutott tovább a délutáni fináléba. Junior kategóriában sajnos Pór-Zselinszky Benedek és Sümeghy Vivien párosa sérülés miatt visszalépett, de Rusanov German és Misinszki Luca párosa ígéretes 18. helyezést ért el. A Children kategóriában Rácz Mihály és Ditrói Alexandra párosa 12. helyezést szerzett, míg Vígh Dávid (Tornádó SE) és Adács Alexandra párosa a reményfutamból kvalifikálta magát a döntőbe, és ott 5. helyezést ért el.

A délutáni fináléban Main Class Free Style kategóriában Deli Alex és Bihari Luca párosa lenyűgözte a zsűrit a Keresztapa című film ihlette koreográfiájukkal, és megérdemelten szerezték meg a világkupa győzelmet. Új kategóriában (Couple Dance Show) Radics Bálint és Pap Lola párosa Shakira témájú tánccal kápráztatta el a közönséget, és ők is világkupa győztesek lettek. Ladies nagyformációs kategóriában a The Szupergirls csapata a Vámpírok Bálját dolgozta fel táncában, és 2. helyezést ért el, a Party Team pedig az Ötödik Elem című filmet választotta témául, és 5. helyezést szerzett.


Vasárnapi eredmények

A vasárnapi napon Junior párosformációs kategóriában rendeztek Európa-Bajnokságot is, ahol a Back to the future nevű formáció bronzérmet szerzett. A világkupán induló serdülő párosok mind bejutottak a középdöntőbe, ahol Kovács Hunor és Hortobágyi Júlia párosa 5. helyezést ért el, Pór-Zselinszky Zalán és Tóth Dorina párosa pedig mindössze 3 hónap közös munka után 2. helyezést szerzett.

Main Class Contact Style kategóriában Borek Dávid és Fojt Anna párosa egészen a döntőig menetelt, ahol átalakított Barbie témájú lábtechnikájukkal kápráztatták a közönséget, és 2. helyezést értek el. Girls nagyformációban a Party Girls csapata Pop dívákat megelevenítő koreográfiájával győzte le a mezőnyt, és 1. helyezést szerzett. A Queen nevű formáció az ikonikus Mamma Mia című filmet dolgozta fel, mellyel 3. helyezést ért el, a Sweet nevű lányformáció pedig a Forma 1 világába repítette el a nézőközönséget, és 6. helyezést szerzett.

Gratulálunk táncosainak a fantasztikus eredményekhez!

Köszönjük a szülőknek és edzőknek a támogatást, amellyel hozzájárultak a táncosok sikereihez!

Ez az eredmény ismét bizonyítja, hogy a Rock and Magic Sportegyesület kiemelkedő tehetségbázissal rendelkezik, és a magyar táncsport élvonalába tartozik.
Comments


bottom of page