top of page
_MG_4865_pixlr-compressor.jpg

ROVÓ ORSOLYA

EDZŐ

CSÍK FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA

LISZNYAI UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

2001-ben, 4 évesen csöppentem bele az akrobatikus rock and roll világába, ami azóta teljes mértékben az életem részévé vált.


A 17 tánccal eltöltött évem során több kis- és nagyformációban táncoltam, de számomra a legnagyobb sikereket a The Szupergirls nevű nemzetközi nagyformáció hozta el, mellyel 2018-ban többek között világ-, és Európa-bajnokok lettünk. Nyugodtan mondhatom, hogy a csapattársaim mára már a második családommá váltak, életre szóló barátságokat kötöttem néhány emberrel.


A tanítást 2015-ben kezdtem el Tóth Bence oldalán. Mindig is szerettem a gyerekekkel foglalkozni, így nem volt kérdés, hogy a rocky-t nem csak táncosként szeretném tovább folytatni.


2017 nyarán szereztem meg a sportoktató képesítést, és lettem a Rock and Magic tanári kar tagja. A tanítás mellett jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karának vagyok elsőéves hallgatója.

 

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek a sport által rengeteg különböző képességet, értéket sajátíthatnak el, mindezt főleg játékos formában.

Legjobb eredményeim:

  • Világbajnokság 1.hely (The Szupergirls – Schaffhausen, 2018)

  • Európa-bajnokság 1.hely ( The Szupergirls – Slavonski Brod, 2018

  • Világkupa 1.hely (The Szupergirls – Diepenbeek, 2018)

  • Magyar Bajnokság 1.hely (The Szupergirls – 2018)

  • Világkupa 2.hely (Fighters – Hammarö, 2016)

  • Magyar Bajnokság 3.hely (Fighters – 2015)

bottom of page