top of page
TAMÁSI DOROTTYA

TAMÁSI DOROTTYA

EDZŐ

GAZDAGRÉT-CSÍKIHEGYEK ÁLTALÁNOS ISKOLA

Óvodás korom óta a táncsporttal foglalkozom, 4 éves koromtól ritmikus gimnasztikáztam, majd 1999-ben ismerkedtem meg az akrobatikus rock and rollal, amely ma is a legfontosabb az életemben.

Táncoltam páros kategóriában, de legnagyobb sikereimet formációban értem el. Alapító tagja voltam az egyik legsikeresebb magyar nagyformációs csapatnak, a Szupergirlsnek, akikkel 2 világbajnokságot is megnyertünk.
Edzőm, Lengyel Veronika mellett 2006-tól kezdve dolgozom, a legkisebb korosztályok edzésében, versenyekre való felkészítésében.

2011-ben az érettségivel egy időben szereztem meg az akrobatikus rock and roll sportedzői szakképesítésemet, majd beiratkoztam az ELTE Tanító és Óvóképző karának tanító szakára testnevelés szakirányra.
Jelenleg tanítónőként dolgozom a Puzzle Óvoda és Általános Iskolában és emellett természetesen továbbra is tartom az edzéseket.

Legfőbb célom, hogy a gyerekek az iskolai tanuláson kívül, megismerkedjenek a sporttal, amely nemcsak a test edzését, hanem a versenysport keretében a pszichikai fejlődésüket is nagyban elősegíti. Ebben a sportágban megtanulják mit is jelent a versenysport, a kitartás, a csapatmunka, és a sport szeretete.

bottom of page