top of page
TELEK VIRGINIA_6678_comp (1).jpg

TELEK VIRGINIA

EDZŐ, SPORTMENEDZSER

BÁRDOS LAJOS KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA


NÉMETVÖLGYI ÁLTALÁNOS ISKOLA


BETHLEN GÁBOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

2000 óta az akrobatikus rock and roll teszi ki a mindennapjaimat. Kipróbáltam magam párosban, kisformációban és nagyformációban is.

16 évig versenyszerűen űztem a sportágat, ebből a 13 évig a Szupergirls nemzetközi nagyformáció alapító tagjaként. A csapatommal kétszer junior világbajnoki aranyat, háromszor felnőtt világbajnoki ezüstérmet és többször Magyar Bajnoki címet szereztünk. A 2015-ben az RTL KLUB Hungary’s Got Talent tehetségkutató televíziós műsorában is részt vettünk, ahol a döntőig küzdöttük magunkat.
 
Az egyesület vezetőjénél, Lengyel Veronikánál nevelkedtem, és lehetőséget kaptam már 15 évesen, hogy segédedzőként tevékenykedjek. Hamar rájöttem, hogy edző szeretnék lenni, így 2011-ben az érettségi mellett elvégeztem az akrobatikus rock and roll sportoktatói képzést, majd később a sportedzőit is, azóta pedig több iskolában is tanítok. A Testnevelési Egyetemen sportszervezőként diplomáztam le, utána pedig a Testnevelési Egyetem és a Corvinus Egyetem közös mesterképzésén szereztem sportmenedzseri diplomát. Jelenleg az akrobatikus rock and roll mellett, a La Piazza étterem egyik vezetője vagyok.

bottom of page