top of page
Telek Virginia

TELEK VIRGINIA

EDZŐ, SPORTMENEDZSER

BÁRDOS LAJOS KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA
NÉMETVÖLGYI ÁLTALÁNOS ISKOLA
BETHLEN GÁBOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM

ELTE GYERTYÁNFFY ISTVÁN GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA

2000 óta az akrobatikus rock and roll teszi ki a mindennapjaimat. Kipróbáltam magam párosban, kisformációban és nagyformációban is.

16 évig versenyszerűen űztem a sportágat, ebből a 13 évig a Szupergirls nemzetközi nagyformáció alapító tagjaként. A csapatommal kétszer junior világbajnoki aranyat, háromszor felnőtt világbajnoki ezüstérmet és többször Magyar Bajnoki címet szereztünk. A 2015-ben az RTL KLUB Hungary’s Got Talent tehetségkutató televíziós műsorában is részt vettünk, ahol a döntőig küzdöttük magunkat.
 
Az egyesület vezetőjénél, Lengyel Veronikánál nevelkedtem, és lehetőséget kaptam már 15 évesen, hogy segédedzőként tevékenykedjek. Hamar rájöttem, hogy edző szeretnék lenni, így 2011-ben az érettségi mellett elvégeztem az akrobatikus rock and roll sportoktatói képzést, majd később a sportedzőit is, azóta pedig több iskolában is tanítok. A Testnevelési Egyetemen sportszervezőként diplomáztam le, utána pedig a Testnevelési Egyetem és a Corvinus Egyetem közös mesterképzésén szereztem sportmenedzseri diplomát. 2023-ban megnyertem a 2022-es évre vonatkozóan az “Újbuda kiváló edzője” címet. Jelenleg az akrobatikus rock and roll mellett, a La Piazza étterem egyik vezetője vagyok.

 

Több világbajnok nevelkedett már kezeim alatt és bízom benne, hogy még több lelkes, szorgalmas és alázatos sportolót, táncost tudok kinevelni a következő években. Célom a továbbiakban az akrobatikus rock and roll népszerűsítése, a sport, a mozgás és a tánc megszerettetése a gyerekekkel.

 

Sok-sok vidámsággal és felhőtlen jókedvvel várom a jövendőbeli kis tanítványaimat Budán!

bottom of page